(iOS) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles petukood lõpmatu kõik
Feb 23, 2022 17:57:01 GMT -5
Post by veophotgtisito on Feb 23, 2022 17:57:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood lõpmatu kõik ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Liiga lihtne ja liiga palju reklaame
See võib olla hea aja raiskamine, kuid plokkmäng ei jälgi teie sõrmega korralikult, nii et see muudab mängu keerulisemaks kui vaja.
Ma ei saanud mitte ainult seda puslemängu, mida ma tahtsin, vaid seal on ka vesi-puslemäng ja muud, mille hulgast saate valida!! Reklaame kuvatakse vähem kui teisi tasuta mänge, kuid kogu see rakendus on tipptasemel! Tubli töö
Liiga palju reklaame. Ma saan aru, et teil on nende tasuta mängude eest maksmiseks vaja reklaame, kuid see oli naeruväärne. Pärast iga mõistatust oli see 30-sekundiline reklaam, mida ei saanud vahele jätta. Enne desinstallimist jõudsin alles 6. tasemele.
Alguses tundus, et plokkmõistatusi polegi, aga nüüd on. aitäh
vinge
häid mänge 2021. ja 2022. aastal, aga tahan rohkem mõistatusi ja erinevaid mänge, sest järgimine nii sai, sest vaata sai vaadata nagu tahan kõike nagu tahan vaadata kui võimalik, sest ☺☺💖💖💖💖
Ma ei saa aru. Kui ma ei saa aru, mida ma teen, pole see lõbus
lõbusad mõistatused, millele on lisada mõned asjad, näiteks TEHA MÕISTLUSED KÕREMAKS, kuid muud kui see kõigi aegade parim puslemäng. ps inimestele, kes loevad arvustusi enne rakenduse allalaadimist, hankige see rakendus
Mulle meeldis see mäng enne värskendust. Nüüd pole värvid nii teravad ja kõik, millele klõpsate, toob esile reklaami. Kasutatakse taseme lõpetamisel ilmunud reklaamide talumiseks, kuid praegu on reklaame liiga palju.
Olen rohkem mures selle pärast, et meid segatakse reklaamidega, mis ilmuvad keset neetud mängu! Ütlematagi selge, et teid on desinstallitud
Hea mäng
Ma olen ilus inimene, kes on parim viis saada parim viis, kuidas jõuda parim viis viie hulka, hetkel vaatan, aga arvan, et vaatan
Suurepärane puzzle mäng. Pakub parimaid ruumilisi suhteid plokkide ühes kohas, arvestades palju valikulisi kohti, kuhu need paigutada.
Armas idee halvad juhtnupud
geniaalne hoiab mind igavesti hõivatud.
Pärast selle allalaadimist muutus mäng tõeliselt aditiivseks. Iga asi on lahe ja lõõgastav. Kuid kaks nädalat hiljem, see on täna, rakendus ei avane. See on täiesti tühjaks läinud. Nii et ma pidin selle desinstallima ja uuesti installima. Olin oma telefoni mitu korda taaskäivitanud, kuid see ikka ei töötanud. See töötab nüüd, sest olen selle uuesti installinud.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Jumboq jqmn
Slingshot Smash-Shooting Range آرکیڈ nlhz
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Tankenötter uvp
Liiga palju tõrkeid
lõbus loogikamõistatus
Otsisin sellist rakendust pärast seda, kui nägin paljusid eksitavaid klikireklaame, mis seda lubasid, ja edastasin ainult neid puuplokkidest sudokumänge. See on väga lõbus ja kuigi mõnikord võib see veidi ajurünnak tekitada, pole see kunagi võimatu. Kahjuks on see mäng mehaanikute poolt alt vedanud. Pusletüki valimine võib võtta palju katseid ja asi on jõudnud selleni, et kuigi ma mängu naudin, pidin ma mängu enda mõistuse ja telefoni edasise eksisteerimise huvides kustutama.
Mõistatused võtavad vähem kui viis sekundit ja iga kahe või kolme järel olete sunnitud vaatama viie kuni kolmekümne sekundilist reklaami. Lõbus mäng, kuid pealetükkivad ja tüütud reklaamid.
Hei, ma nägin seda mängu nagu väikest hüpikakent ühes oma teises mängus, nii et ma lihtsalt otsustasin seda proovida või lihtsalt proovida ja jah, mul on hea meel, et tegin, sest jah, see mäng on väga tore puslemäng nõid jah, muidugi, ma ARMASTAN, sest jah, eemal Ma arvan, et võib öelda, et mul on väga terav mõistus, nii et jah, ma naudin väga mängu, mis paneb mu nuputamisoskused proovile 😉👍😁👌🏻
See on liiga väike ja seal on rohkem reklaamipikkusi kui mängu. Mängisin kolmel tasemel ja mul oli vähemalt kuus reklaami. Desinstallimine
Siiani meeldib
Mulle see mäng meeldib. Reklaame pole, [olen saanud mängida viis minutit, seda ei juhtu tegelikult palju.] mängida on veel 4 mängu (või rohkem) ja ma arvasin, et see mäng on vaid üks mäng ! See on täis üllatusi; see on ka meelega väljakutseid pakkuv. Mulle meeldib see mäng ja seda on lõbus mängida! Loodetavasti loovad arendajad mängus rohkem. Jään lainel! Aitäh!
Ee me eryoo
vau
Nagu mängud, kuid puuduvad juhised selle kohta, kuidas mängida – liiga palju reklaame, ja see lõpetas mõne aja pärast mõne mängu krediitide andmise ja lihtsalt ei töötanud õigesti – sai sellest lahti.
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Пъзели shxc
Hea valik mänge, mis aitavad pärast tegusat päeva lõõgastuda!!
618 tase ei ole täidetud
Selle asemel, et allalaaditavate asjadega reklaamidest väljuda, on see rakendus täiesti nõme
See ei ole väljakutse
Hindaksin seda mängu kolme tärniga, kuna sellel on reklaame mängu keskel. Aga mulle meeldib see mäng, sest selles on ühes mängus palju mänge. Mulle ei meeldi see rakendus, sest plokkmõistatused on nii lihtsad. Samuti ei hakkaks ma selle mänguga päriselt tegelema. See on ka väga igav.
Lõõgastav mäng, kuid LIIGA palju reklaame!
Iga mõistatuse järel on reklaam. Liiga tüütu, et tegelikult mängu nautida.
See mäng on hämmastav ja huvitav 👌👌
Ma armastan seda. ja sellel on ka rohkem min mänge, mis mulle samuti meeldivad. see on minu jaoks
sa saad tegelikult kassi kokku panna, teised minu alla laaditud puidust pusled näitasid kassi, aga sul on sudoku mäng, mul on palju sudokut
Alustasin just mänguga, kuid see algab väga hästi, välja arvatud esimene osa, ma juba tean, kuidas mõistatusi teha, nii et ma ei tea, miks nad peavad mulle näitama, kuid see on lihtsalt mäng, nii et mul on juba viis tärni, kuid mul pole ühtegi reklaame, nii et seetõttu lugesin seda ka viie tärniga, kuid hiljem annan sellele veel ühe tagasiside
Liiga palju reklaame
Lahe mäng, kuid pärast IGAT MÄNGIMIST on reklaamidega mängudest NII kõrini. naeruväärne. Desinstallitud.
IGAL TASEMEL REKLAAM! 😝 Kõik valju, nii et pead telefoni helitugevuse vaiksemaks keerama või ei saa avalikult mängida! Reklaamid, reklaamid, reklaamid, reklaamid... See on nõme! Tõenäoliselt mitte hoidja! Võinuks olla suurepärane mäng, kuid reklaamide ignoreerimiseks kulub rohkem aega kui tasemel mängimiseks! Vastik! Värskendus: kui värskendasite seda mängu viimase värskendusega, saate nüüd KOLM KORDA reklaame ja KÕIGELE, mida teete, järgneb reklaam. Need reklaamid on endiselt halva kvaliteediga, mõned rassistlikud, mõned lastele sobimatud ja IKKAGI LÕHAVAD VALJUVALJU!
Liiga lihtne. Liiga palju reklaame.