Post by veophotgtisito on Feb 23, 2022 18:03:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код неограничени кристали ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Много реклами
Играта е много бавна. Когато се опитам да бягам и да скоча, замръзва и ме телепортира, така че падам и след това се връщам в началото. Ето едно нещо. Без забавяне. Няма лоша оценка
Харесвам тази игра, но й давам само 1 звезда, защото има твърде много проблеми с мрежата, не мога, има много проблеми с мрежата, момчета, моля, не играйте тази игра
Най-лошата игра, която съм играл. Всеки път, когато започвам мача, ми дава едни и същи карти, когато има толкова много. Проблем с винаги висок пинг. 🤬🤬🤬🤬👎👎👎👎
Те се нуждаят от 4-ти рунд във всяка игра. Финалната 8 е твърде голяма разлика в уменията и твърде голям скок в интензивността от 2-ри рунд. Преминава от леко състезателна към много високо ниво на конкуренция между тези кръгове. Наличието на повече рундове означава по-голямо балансиране на конкуренцията между сравнително конкурентни и много сериозни играчи, правейки играта по-честна и приятна и да имате повече инвестиции, за да стигнете до следващото ниво на умения, за да получите тази корона, като разпределите огромните пропуски в уменията във финала кръгъл.
Може да са 5 ЗВЕЗДИ... но трябва да оправите pkayer партита, да промените местата, където продължават да се избират едни и същи игри, и да излезете отново от играта, където стреляте с ракети един срещу друг
тази игра прави толкова много забавяне и проблеми в картата на тире и футболната карта, както и обръщането на пода, коригира тези проблеми 👹👹👺👺👺
Тази игра е добра и пристрастяваща, но пингът се повишава неоправдано, когато просто трябваше да спечеля играта и загубих играта си... Моля, направете нещо по въпроса
Бих дал на тази игра три звезди, но работата е там, че ми се иска да добавят още мини игри в играта, както правят в есенните момчета, ако го направят, това ще стане с пет звезди, но засега остава с две звезди.
Твърде много реклами. След всеки мач получавате 1 реклама, не изглежда много добре, ако продължавате да губите, ще получите много реклами, опитайте играта и ще видите
Най-добрата игра на всички времена
Много добре. Партийната система се нуждае от работа. И опция за добавяне на приятели.
Тази игра е нагласена почти всеки път, когато някой бъде ударен, не прави нищо, но аз, когато дори не ме ударят, летя и режимът на футболна игра вашите съотборници просто ви предават и вкарват във вратата ви и когато съм жив в Gamemodea, където просто трябва да оцелееш, пише, че загубих, въпреки че съм в безопасност
Не съм играл всички карти, режими в тази игра Играх само 6 карти в тази игра, но има толкова много карти, защо да не получа другите карти
(P.S. Отговорете на моя преглед) Моля, дайте по-бърз начин за получаване на скъпоценни камъни. И също така моля, отстранете проблема с новата карта, изиграх 326 мача във версия 0.33 и само 5 пъти играх на новата карта😭😭😭. Правете и турнири, в които последният може да получи поне 10 скъпоценни камъни. Играл съм толкова много турнири, в които трябва да платя 15 скъпоценни камъни, но все още не получавам 1 скъпоценен камък😥. И можете ли да активирате по-дълги от 12 имена на букви? BTW, дадох ти 1 звезда 🌟, за да отговориш, но струваш 5 🌟 Моля, отговорете ми🙏
Обичам играта и мисля, че би било по-забавно да добавя гласов чат или текстов чат в играта
Добре, така че тази игра не е толкова лоша, но оплакването ми е фактът, че не трябва да плащам пари за емоджита, прегръдки и удари. Направих го до максималния "безплатен" lvl и почти не отключи нищо
Това наистина е най-добрата игра, която някога съм играл. Толкова много паркове, толкова много кожи. Но само едно нещо, което мразя в това, е, че едни и същи паркове идват отново и отново. Трябва да има възможност сами да изберем парка.
Добра игра . Тази игра е забавна за игра, дори и вие можете да играете тази игра с приятелите си, но след известно време ще ви омръзне, затова 3 звезди, въпреки че е хубава игра
Правя 20000 отваряне на щайга, но не получавам специален скин, късметът ми е толкова лош, моля, добавете бъдеще като pubg x sute отваряне на сандък (за дублирани неща имате монети и осребрявате всичко това в sg с монети) моля добавете и прехвърлете кожата ,скъпоценни камъни,емоция,тонт и други без никакви роли. След като добавите тази актуализация или ми дадете положителен отговор, ви давам 5 звезди 🌟 🌟 (muze maf karana kyoki muze English kam aati hai).
Забавна е
Ще му дам 3 звезди... Наслаждавам се на играта... Хубава е и всичко... Но оплакването е за рекламите... Даването на реклами е добре, но някои от тях показват явни и сексуални неща. Моля, прегледайте рекламите си. Много непълнолетни деца също го използват...
Тъй като при висок пинг контролите няма да могат да се играят, можем ли да имаме и функция за пауза с охлаждане, ако искате да играете друга игра
Начин 2 много реклами. Има реклами след всяка игра, която играете. Когато започнете да играете за първи път, може да не са 2 лоши, но след известно време става АСТРОНОМИЧЕСКИ досадно.😡 И само за да получите малка безплатна награда, трябва да гледате 3 реклами?!?! Но много забавна игра, ez, за да получите кожи и неща и бих посъветвал да го вземете. 👌
Ресторанска кухињске кувања Опуштене zqv
Добре добре. Не е лошо. Но Fall Guys биха били разочаровани. Музиката, печелившата анимация, короните, шумовете са твърде сходни. Имам чувството, че разработчиците свършиха... прилична работа тук, има твърде много подобни неща, имам чувството, че не сте вложили достатъчно креативност. Също така, моля, направете сватовство поне 60 играчи. Мисля, че това е прилично, просто си помислете, че Fall guys е 5 звезди, а препънатите момчета...3 звезди. Дори името! Копирайте разработчиците на котки. ъъъъ Все пак е добра игра като цяло. Ако искате да го играете, не ви препоръчвам.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Action wrqn
Много е хубава игра
Stumble Guys: Multiplayer Royale پرتحرک opz
Дадох на това четири, защото на този, където отивате на платформите и избирате правилните квадрати. Така че, когато сте на последното квадратче, трябва да скочите до платформата с финалната линия върху нея, имам много проблеми с и винаги, когато го направя, трябва да се върна към стартовата линия. И така, това, което моля, е да поставите нещо на мястото, където трябва да скочите. Така че разбрахте?!?
Stumble Guys: Multiplayer Royale Екшн pyks
Всъщност това е наистина добра игра и се забавлявах да я играя с приятелите си, но рекламирам всяка игра?? Това е много. Знам, че това е безплатна игра и имате нужда от тези пари, но това е много
Тази игра е страхотна и бих й дал 5 звезди, с изключение на играта stumble soccer. Тази игра е направена много зле и е почти невъзможно да се отбележи.
Ще дам 5 звезди, но когато получих актуализацията, пропускът за препъване беше на 30, така че не получих нито една от наградите, но това
Много добра и забавна игра за napušonders, но изборът на карта отнема твърде много време, трябва да е по-бърз
Тази игра е страхотна за мобилна игра, но имам добра wifi връзка и пингът все още е над 90 или 100. Освен това ме измъква от зоната, но като цяло, ако ги променят, може да е по-добра игра Също така, ако те бих могъл да променя гамата, бих искал нови и повече карти.
Играта беше страхотна, още от последната актуализация играта не може да се играе. Твърде много грешки при всяко натискане на бутон. Безплатните награди вече не се зареждат. Надявам се това да е поправено.
Страхотна игра също забавна малко състезание, но е забавно да се играе с приятели
Моля, премахнете емоцията за удар, хората продължават да ме удрят, когато съм толкова близо до победата в играта. ТОВА Е НЕЧЕСТНО! И върнете трика със супер пързалка, а също и скока на батут! Почивка всичко е добре
брато тази игра има потенциал, но е адски бъгава. левият джойстик ще бъгне по целия екран и когато си мислите, че вървите напред, започвате да вървите назад....
Живея тази игра толкова забавно, но ето защо поставих само 4 звезди, защото трябва да поставите някои други мини игри като червено светло зелено правилно. XD Ще сложа 5 ЗВЕЗДИ, ако сложите червено светло зелено. Светлина
О, не, човекът е препънат
Тази игра е страхотна, наистина ми харесва, знам, че работите много усилено, за да подобрите играта, имам предложение за вас. Знаете, че има няколко турнира, които са разработени от вас като елиминиране 1v1,1v1, елиминационен турнир, ранни спънки и други, но няма турнир за дуо, моля, добавете турнир за дуо, така че ще бъде по-забавно да играете турнири с приятели . Надявам се да ми отговориш
Забавна и забавна игра, но липсват нови нива винаги едни и същи, това е причината да ми омръзва много бързо
Страхотна игра. Единствените проблеми биха били повтарящият се саундтрак. Няма характерни звуци, само музика. Освен това, страхотна игра!
Играта беше забавна, но продължи да изключва телефона ми, можеш да я играеш най-вече искам да я изпробваш!!!
На майкави путката създатели лапите
Наистина ми хареса тази игра Много е забавна, но едно нещо мразя и това са тези реклами след всеки мач получавам тези реклами и също не мога да ги пропусна, поправете това, моля
Stumble Guys: Multiplayer Royale 액션 eimd
Обичам тази игра! Той е мултиплейър и има наистина хубави различни игри. Но напоследък игрите изоставаха и пингът ми винаги е висок. И сякаш винаги се прекъсвам и никога не получавам звездите си!
Тази игра е добра и пристрастяваща, но може да бъде по-добра ... моля, поправете всички проблеми и грешки ...
Отбори с лош опит в отборни игри като футбол в единия отбор има ботове и един играч, а в другия са като всички играчи и по-добри играчи. Никога не честно, моля премахнете ботове или премахнете футбола