Post by veophotgtisito on Feb 23, 2022 18:06:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej monet hack ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam rozgrywkę, ale kiedy robi się naprawdę ciężko, latanie i głaz astronauty są niemożliwe. Proszę umożliwić.
Wystąpił problem, próbowałem teraz zagrać w Twoją grę i nie mogę. Za każdym razem, gdy klikam przycisk Odtwórz, wyrywam mnie z aplikacji, to znaczy nie chcę jej odinstalować, ponieważ jestem już na wysokim poziomie więc proszę to naprawić
Cały czas są reklamy!!!!!
Fajna gra ale bardzo oszukuje jak ją zainsztalujesz to będziesz tego żałować jak ja
Naprawdę podoba mi się kreatywna gra. Muzyka połączona z dziwnymi zadaniami naprawdę sprawia, że jest fajnie. Uważam, że to fajne i interesujące, że postacie można znaleźć na różnych poziomach i mają płeć (co jest niepotrzebne, ale fajne). Niektóre poziomy są trudniejsze niż inne, ale to naprawdę dobre. Lubię gry, które wymagają umiejętności, a nie szczęścia, ponieważ sprawiają, że czujesz się jakbyś robił dobrze w wymagający, zabawny sposób. Poza tym, gdybym musiał podać limit wiekowy, na pewno 8+. Całość solidna 5/5
Niesamowita gra Mam tę aplikację i na pewno zagram ponownie, jest to jedna z najlepszych gier w historii. Jestem od około dwóch miesięcy, zaczęłam w sierpniu i była i jak dotąd jest niesamowita. ma minigry, które reklamowano dobrze, że gram każdego ranka. Pokazałem to mojemu młodszemu bratu, a on to uwielbia 💓 był bardzo szczęśliwy, że ta aplikacja chce grać więcej ze mną, a on lubi grać, gra prawie codziennie są mini gry, takie jak kolorowanie. to po prostu niesamowite, kochamy to za bardzo to najlepsza gra
Ta gra zawiera krew, ale kiedy postacie są atakowane i umierają, dźwięk jest naprawdę satysfakcjonujący! I wielu ludzi po prostu nienawidzi, ale kiedy już w to zagrają, nie odinstalują! Tak jak są też aktualizacje i wiele innych rzeczy. Pamiętam, że grałem w tę grę z moim przyjacielem, gdy miałem jakieś 9 lat, a potem pomyślałem, żeby ją pobrać, a starsza wersja nie była ani trochę zabawna. Ale nowa wersja jest lepsza jak umieranie w ten sam sposób, ale zmiany w niej. Polecam zagrać!
Dumb Ways to Die Казуальные xnj
Było o 5 gwiazdek ale za dużo reklam kto się zgadza
Nudne
Wiem, że zawiera aplikację i jest w porządku, ponieważ nie pojawia się między grami. Chodzi mi o to, że po tym, jak straciliśmy wszystkie trzy życia, wszystko w porządku, zobaczyłbym aplikację. Ale to jest cholernie irytujące, kiedy dosłownie przerywa grę, KTÓRA WCIĄŻ SIĘ DZIEJE!!!
to było dobre, ale jedna z gier jest obecnie zepsuta i nie mówi ci, jak zrobić połowę gier, a ty umrzesz w połowie czerwonego, jeśli nie umrzesz, prawdopodobnie napis zniknął w ciągu około pół sekundy
Nie ciekawie za każdym razem kiedy wchodzę do tej aplikacji, która pokazuje „aplikacja została zatrzymana” (32 GB pamięci, 2 GB ramu)
naprawdę trudno jest cokolwiek zrobić. Dodaj wyskakuje, gdy: wrócisz do głównego menu lub ponownie naciśniesz play! plus przechylenie to bardzo okropny błąd! cały czas przechyla się na bok ekranu! i są nowe gry lub minigry do grania, ale przez większość czasu nie masz pojęcia, co robić! Chciałbym móc powiedzieć więcej, ale brakuje mi wpisywania tej skargi, więc NAPRAW TO
Powiedz mi, dlaczego ta gra nie działa, myślę, że pobrałem to wczoraj i nie działa, gdy wchodzę, po prostu pokazuje ekran i nic więcej, proszę to naprawić.
Nuda
Fajna gra tylko nie umiem zrobici tego poziomu z niedzwiedziem😕
Dumb Ways to Die Casual games vmg
Zawsze kiedy chcesz, aby gracz mógł graćam start potem robi się ekran i mnie wywala z gry proszę zróbcie coś z tym!!!😠
To fajna gra. Czasami mam problem z odczytaniem, co należy zrobić z grą, zanim będę mógł cokolwiek zrobić, a wtedy postać umiera. Pewnie są gry, w które jeszcze nie grałem, ale nie mogę się doczekać kolejnych.
Super...ale te reklamy są OKROPNE!
Gra straciła dawne minigerki są bardziej skomplikowane, więc nie mozesz wymagać byc caly czas bardzo skupiony w starszej wersji wersji swietnie sie ograniczać opanowanie tych samych mini gierek, które nie pozwalają na to, aby reklamy były przymusowe nie da sie ich pominąć, musisz sprawdzić całą i aby postarać się o jakiekolwiek inne osoby ani monety ani nie było przez to, by rozwiązać problem życia nie pojawiło się i nie postarać się, niestety, tylko dobrze starczyło DWT
Ta gra jest super ale daje 4 gwiazdki bo bez przerwy są reklamy
Gra jest nie zła tylko te głupie reklamy
Grafika i postacie są zabawne. Nie polecam dzieciom odpowiedzialnym za zabawę, jednak może to być trochę uzależniające. Gra składa się z szybkości i szybkiego myślenia przed końcem czasu. Jak na przykład, musisz całkowicie wkręcić żarówki, zanim skończy się czas. Jeśli zrobisz to w wyznaczonym czasie, otrzymasz punkty. Teraz, jeśli nie udało ci się obrócić żarówek w drucie, drzewo płonie, a ty tracisz „jedno zdrowie”. Zawsze zaczynasz z 3 punktami zdrowia.
Gra fajna ale tworcy chyba nie maja na czym zarabiac...nawet jak sie wylaczy neta to sa reklamy z ktorych nie da sie wyjsc...
Ta gra jest w porządku, to zepsute reklamy, żmudne, niejasne, a czasem Zepsute minigry powodują, że gra sama się rozpada.
Super polecam
Bardzo fajna gra nie ma reklam i sie nie zacina😊
Głupie i denerwujące nie polecam
Taki słodki! Gram w tę grę od lat i jest bardzo zabawna. Reklamy też nie są denerwujące.
super gra 🤗
Właściwie bawiłem się tak dużo, kiedy byłem mały przez wiele urządzeń, ale kiedy próbowałem go pobrać na to, jak gdy otworzyłem go dwie sekundy później, to było tak, jakbym przestał, nawet nie mogłem nacisnąć x, aby wyjść to coś i po prostu chciałoby mnie wyrzucić, dlatego oceniam to na trzy gwiazdki
Gra wkurza bo jest nie po pierwsze wygrywasz a potem przegrywasz
Ta gra jest niesamowita, ale może jest jeden problem. Problem polega na tym, że aplikacja zawsze się opóźnia i czasami się zawiesza, ale to dobra gra
Ciągle reklamy na wnerwiające
My Talking Tom ง่ายๆ ktz
Nie lubię nowych zgonów, niektóre z nich nie są nawet „głupie”. Jest około miliarda reklam, które zniechęciły mnie do dalszej gry. Nie ma instrukcji dotyczących unikania śmierci, co może być irytujące. Ogólnie rzecz biorąc, nie podobała mi się ta gra.
Git ale nudne po czasie
Ta gra jest ciekawa a sama gra prezentuje sama z siebie zacina
To bardzo miłe, ale przez cały czas jesteś w niebezpieczeństwie, więc nie rób nic bez myślenia, ale pamiętaj, że też musisz być szybki.
bardzo fajna gra
Dumb Ways to Die Grand public dmw
Właściwie to uwielbiam, ale problem polega na tym, że jest zawsze opóźniony i próbowałem zainstalować ponownie, ale wciąż pozostaje w tyle, nie wiem, dlaczego ciągle się opóźnia, ale jest to dobra gra, nie mówię, że jest zła, ponieważ jest dosłownie dobra i proszę to naprawić.
Najlepsza gra na świecie. często wam się nudzi? Bo tą grą czas minie wam bardzo szybko. gra mega wciąga i nawet nie trzeba mieć dostępu do internetu do tej gry, bardzo polecam. Głupi sposób na śmierć 2 jest też bardzo spoko tyle że oryginał jest lepszy