(Android/iOS) All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game بیشتر توکن ها را تقلب می کند
Feb 23, 2022 18:12:51 GMT -5
Post by veophotgtisito on Feb 23, 2022 18:12:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بیشتر توکن ها را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game 2022 version ▞▞▞
مثل همیشه عالی پازل لوله تا حدی اعصاب خردکن بود، اما اهمیتی به این موضوع نداری. 5 ستاره می دهد، اما من نمی توانم از رایانه ای که پس از قرار دادن فلاپی دیسک هیچ گزینه ای را نشان نمی دهد عبور کنم. حدس میزنم از همان ابتدا آن را شروع کردهام. بچه ها میشه اینو درست کنید؟ ویرایش: ببخشید چیزی را از دست دادم، همیشه خوب بود! 5 ستاره
یکی دیگر از بازی های عالی xyzzy-ing
بازی شگفت انگیز. همه چیز درجه یک است. سخت اما منصفانه
هیچ سرنخی برای حرکت به جلو وجود ندارد. من تسلیم شدم. منظورم این است که وقتی شما گیر کرده اید هیچ راهنمایی وجود ندارد. بازی هایی مانند اتاق، سری مکعب نکات کوچکی را در طول مسیر ارائه می دهند. شما حداقل باید این گزینه را داشته باشید که وقتی گیر کرده اید، به خصوص وقتی بازی می خرید و نمی توانید آن را کامل کنید، چند راهنمایی دریافت کنید.
واقعاً از این بازی لذت بردم که هیچ چیز پنهانی وجود نداشت. من از آنها متنفرم نمی توانم صبر کنم تا قسمت 2 منتشر شود
یوه
این بازی را دوست داشتم!! قسمت 2 چی شد؟!
برخی از ویژگی های عالی، اما در کل، بسیار خسته کننده است. تقریباً بعد از اتمام بازی، پیشرفتم را از دست داد و از همان پازل اول نمی خواستم دوباره از نو شروع کنم. همچنین، برخی از پازل ها نیاز به تفکر بسیار جانبی دارند، بنابراین برای عبور از این باید نکاتی را فعال کنید.
بازی های گلیچ راک! بیشتر لطفا!،
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Macəra mzmh
من متوجه شدم که چگونه می توان سرنخ هایی را با پست روی یخچال به عکس لوله ها برای باز کردن قفل جعبه اکتوگانول دریافت کرد. مشکل این بود که یادداشت یخچال با پاسخ مطابقت نداشت. خیلی ناامید شدم از راهنما utube استفاده کردم. مشکل این بود که J به حرف درست منتهی نمی شد. من بازپرداخت می خواهم!
مثل همیشه، Glitch Games درجه یک هستند. گاهی اوقات سخت است، اما به هر حال چه کسی آسان می خواهد؟ نمی توان منتظر فرارهای عالی بود.
خیلی خوب
بازی عالی برای حل پازل. بیشتر کاوش، با استفاده از منطق و شکستن کد. چند بار گیر کردم.
قطعی!!!!! من عاشق این هستم که به آن مرد گفتی که برای بازی هایت پول می گیری تا بتوانی اجاره بپردازی و غذا بخوری. خوش به حالت. من واقعاً متعجب شدم وقتی فهمیدم که فقط 2 نفر از شما در ساخت بازی شرکت دارید. من مشکلی با پرداخت هزینه برای هیچ یک از بازی های شما ندارم. آنها را نگه دارید که بیایند. یک هوادار مادام العمر داری😉
Grand Mountain Adventure Sportspiele iux
ناوبری بازی باگ است.من مجبورم بعد از تماشای تصاویر ببندم و دوباره باز کنم. همچنین شهودی نیست که چه چیزی را می توانید در بازی دستکاری کنید
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Piedzīvojumu spēles zbm
بازی عالی. برخی از پازل ها نه تنها دشوار، بلکه مبهم و غیر شهودی بودند. این و سری FL بسیار سرگرم کننده هستند، بنابراین من همچنان به شما بچه ها 5 ستاره می دهم. برای کسانی که این بررسی را می خوانند - من هنوز سری Room (بازی های Firecracker) را به دلیل گرافیک و تجربه همه جانبه تر آن ترجیح می دهم، اما این بهترین و بسیار بالاتر از سایرین در فروشگاه Play است.
بازی فرار عالی! تنها مشکلی که داشتم این بود که بازی چقدر تاریک بود. برای دیدن برخی از قسمت های بازی مجبور شدم گوشیم را با روشنایی کامل روشن کنم و این گاهی اوقات هنوز کافی نبود.
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game சாகசம் rcg
بازی عالی! پازل ها به قدری مشکل هستند که چالش برانگیز باشند اما غیرممکن نیستند. 5 ستاره می دادم، اما با یک مشکل طراحی با پازل تلویزیون مواجه شدم. نمادی در پایین صفحه نمایش بخشی از پازل را پوشش میدهد، و باید عکسها را بارها و بارها به نمایش درمیآورد و سعی میکرد درست به نقطهی مناسب برخورد کند. اما در کل یک بازی عالی است.
هر بار که می خواهید بازی کنید، باید از مقدمه آهسته طولانی رنج ببرید. اگر راهی برای عدم انجام این کار وجود دارد، دانستن آن فوق العاده است.
این در واقع یک بازی فرار نسبتاً چالش برانگیز بود. من از بازی کردن آن لذت بردم، اما مجبور شدم چند بار به راهنما نگاه کنم. برخی از چیزهایی که من نمی خواهم با هم مانند پازل ABC با 3 قسمت مختلف. نمی توانم برای قسمت 2 صبر کنم
اشکال درست است، کلیک کردن روی چیزهایی که پس از آن به دلیل اشکال غیرقابل کلیک می شوند، بسیار مشکل است. آنقدر خسته کننده شدم که مجبور شدم آن را حذف کنم. شرمنده چون خوب به نظر می رسید اما به جایی رسید که نتوانستم کاری انجام دهم.
بازی های گلیچ عالی هستند! این یکی در نهایت یک مشکل واقعی داشت. وقتی آخرین مرحله بازی را انجام دادم، قفل شد. همچنین تعدادی از پازل ها سرکشی بودند. غیر از این، استثنایی! نگران قسمت 2
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game Περιπέτεια iwgz
من همه بازی های Glitch را دوست دارم! بهترین بازی های فرار موجود را در اختیار شما قرار می دهد.
واقعا خوب! من نگران دانلود آن بودم زیرا همه در مورد خراب شدن آن صحبت می کردند اما بازی هرگز خراب نشد. منتظر قسمت 2 هستیم
بازی جالبی به نظر می رسد، آزمایشی واقعاً آنقدر به شما نمی دهد که تصمیم بگیرید آیا می خواهید آن را بخرید یا خیر. اگر مقدمه/آزمایش کمی طولانیتر بود، به 4 ستاره امتیاز میداد.
فقط مقدار مناسبی از دشواری برای چالش برانگیز کردن آن بدون اینکه خسته کننده باشد. آیا قسمت 2 وجود دارد؟
به درستی شروع نشده است، همچنین در کروم بوک بازی می کند و نمی دانم چه دکمه هایی هستند، فقط فضا عکس می گیرد
با قسمت 2 عجله کنید.
در بازی بسیار زیبا بودم و باعث خرابی شد... من تمام پیشرفتم را از دست دادم و "همه آنچه که باقی ماند" عکس های من بودند. پس این یه چیزه....
فوق العاده سرگرم کننده است، اما من از بازی های نقص انتظار کمتری ندارم - همه آنها شگفت انگیز هستند! با این حال نتوانستم بازی را تمام کنم، زیرا هنگام استفاده از ترمینال دچار خرابی هایی نیز شدم. من چند بار امتحان کردم و فقط از آن خسته شدم. شاید توسعه دهنده به زودی آن را برطرف کند، اما در این بین همه بازی های دیگر خود را بازی کنید!
واقعا می خواستم به این بازی 5 ستاره بدهم. 2 روز بود که بازی می کردم و خیلی جلو رفته بودم. آن را زودتر باز کردم و من را در همان ابتدا شروع کرد! من خیلی ناراحت و عصبانی هستم. من از این بازی لذت می بردم و سخت تلاش کرده ام تا معماها را بفهمم و حل کنم و این که تمام کارم به پایان برسد بیش از این است که تشدید کننده باشد. وقتی میروم بارگذاری کنم، دیگر چیزی آنجا نیست. این باعث شد که من حذف نصب کنم و تمامش نکنم.
Yeeaaahhh... می توانید تأیید کنید، بازی به طور تصادفی خراب می شود و تمام پیشرفت شما بازنشانی می شود. شما کاملاً همه چیز را از دست خواهید داد و بازی دوباره شروع می شود، همانطور که قبلاً آن را بازی نکرده اید.
باهوش و خنده دار، مگر اینکه از جناس و شوخی بابا متنفر باشید. من نیاز داشتم چند بار به توضیح AppUnwrapper مراجعه کنم، اما همه چیز واقعاً منطقی است. من واقعاً عاشق دوربین و توانایی طراحی روی عکس هستم!
من نمی توانم تلویزیون را روشن کنم زیرا آلبوم عکس رابط کاربری دکمه پاور تلویزیون را می پوشاند. ویرایش: توسعه دهنده این مشکل را در یک روز برطرف کرد! حالا من می توانم آن را شکست دهم. پازل جامد و صداپیشگی. به شدت توصیه می شود.
من این بازی را بسیار جالب دوست دارم، مطمئن هستم که این من را مشغول خواهد کرد
دوستش داشت!! نمیتونم برای قسمت 2 صبر کنم!!