Post by veophotgtisito on Feb 23, 2022 18:19:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktički rat: toranj obrana igra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktički rat: toranj obrana igra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Taktički rat: toranj obrana igra 2022 version ▞▞▞
Zabavno oružje i sustavi za nadogradnju, ali vrlo nerazmjerno ubrzanje težine i neuredan dizajn razina. Igre ne bi trebale biti previše lake i pobjedive, ali ne treba se znojiti samo da biste dobili 3 zvjezdice.
Sviđa mi se ova igra, jer je jednostavna i laka za igranje. Uživam u borbama u ovoj igrici! (U ovoj igri nikada ne moram koristiti Mortal Tower, jer je vrlo spor i preskup..)
Ja sam ovisnik o tower defenceu, igrao sam sve tower defense igrice kojima sam imao pristup. Igra je dobra, ali sadržaja treba biti malo više. Informacije o oštećenju kupole i stopi vatre ne postoje za svaku razinu, što otežava donošenje odluka bez metode pokušaja i pogreške. Također u igri nema glazbe osim predvorja, sami zvukovi pištolja postali su psihodelični i uznemirili su igrača.
Odlično
Slatka igra. Iako ga mogu isključiti samo pomoću gumba "promijeni prozore". Nadogradit će se na 4 zvjezdice ako se popravi.
Odlično za početak, platite za završetak. Igra vam omogućuje nadogradnju tornjeva, ali novčani prihod nadmašuje taj s priljevom više trupa koje ne mogu uništiti. Doslovno postavite kupole i vidite kako će biti ako ne radi pokušajte ponovno na drugim mjestima. Isperite i ponovite
Jedna od najboljih igara u ovom žanru!.. Zahtijeva nove načine pronalaženja rješenja za svaku razinu. Strategija je sve! Planirajte svoj potez prije nego što ga izvršite. Nema reklame u ovoj igrici što je uvijek plus. Međutim, veselimo se novim razinama i nadogradnjama!. Sveukupno jedna od najboljih igara... Jednostavna, a zabavna
Apsolutno dobro i zabavno, ali prekratko i zapravo ne podržava reprize na malom broju pjesama. Potrebna je besplatna opcija igranja i mnogo više razina. Oh i zanemarite tipa koji govori o tome da se igra plaća. Završio sam sve razine bez kupnje. Samo trebate biti taktični u pogledu položaja i korištenja crnih rupa.
Čak i na razini 6 morate koristiti određene turrets ili nećete uspjeti. Potpuno nadograđen i još uvijek gubite. Trebate više vatrene moći, nadogradnje da bude jeftinije i nadogradnje da dobijete više novca od drveća i kamenja
Apsolutno briljantna kvaliteta za besplatnu igru. Jedini problem je što ne postoji beskonačan način rada. Osim toga ovo je briljantno!
Dvoumio sam se između 3/5 i 4/5. Odlučio sam se za 4/5 jer je ova igra jednostavna, jedinstvena i prilično zabavna za proći vrijeme. Postoji 20 razina i 3 vrste turrenta. Igra je zabavna, ali ima ozbiljan nedostatak sadržaja. To je jednostavna igra, ali se vrlo brzo ponavlja. Različiti putovi nadogradnje i različita oružja bi dosta pomogli. Također kreator nivoa? Multiplayer? Itd. Dobra igra koja ima puno potencijala. Dave
U redu, ali pomalo dosadno i nema kritičnih značajki. Nema načina za nadogradnju početnog novca, tako da prvih 10 valova svaki put igra potpuno isto. Uvijek morate početi s osnovnom strojnicom na svakoj razini i ići od tamo. Dobar koncept, ali treba neka OZBILJNA poboljšanja prije nego što budete imali hrabrosti uključiti mikro transakcije.
Igrica je grozna
U redu je, osjeća se izrazito neuravnoteženo u usporedbi s drugim TD igrama. Budući da je njihov, ali samo jedan način da pobijedite mnoge razine i nema mjesta za igranje na način na koji želite.
Najs
Hidden Hotel: Miami Mystery સાહસિક fyc
Jednostavna, ali zabavna igra obrane tornja. Minimalni broj oglasa je također plus.
Plati za igranje ovo bi bilo bolje da nisi platio za igranje nemoguće je proći 4. rundu da ne spominjemo pretjerane reklame
😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
Dobra igra voljela bi da ima više raznolikosti
Ne mogu vjerovati da igra ima samo 20 razina. Major siiiigh. Sjajna igra obrane tornja, ali premalo razina. I primijetio sam da su se mnogi drugi žalili na isto. Kada izlazi 2. dio, ili ne možemo dobiti više razina s ažuriranjima??
Taktikai háború Tower Defense játék Stratégiai játékok tblf
Općenito, prilično zabavna igra, manje prava TD igra, više je ..TD puzzle igra. Ali svejedno je bilo jako zabavno. Dajem 4 jer je, iako je vrlo zabavno, i preporučio bih...bilo bi super kada bi postojao sandbox/beskrajni način rada nakon što ga pobijedite ili nešto slično, nekakav razlog da se ne preuzima i nastavi igrati, ili jednostavno radi ono što sam želio raditi cijelo vrijeme dok sam vozio, i imam lude postavke tornja koje me čine gotovo nepobjedivim..ali sveukupno vrlo zabavno, DEFINITIVNO pokušajte!!..😊👍
Iz nekog razloga ova je aplikacija ometala svaki pojedinačni videozapis koji sam pokušao reproducirati i kasnila je s videozapisom što je uzrokovalo desinkronizaciju zvuka. Također nije tako dobra igra. Odgovor: Nije bio video u vašoj igri, to je izazvalo video na Netflixu, Stanu, Youtubeu, chrome itd. Nije mi smetala igra, jednostavno nije bila dovoljno dobra da jamči kašnjenje u bilo kojem videozapisu ikada. odgovor 2: izbrisao sam vašu aplikaciju i problem je nestao.
Prosječna igra, cool na početku, ali nemoguća poslije. Jače razine bez promjene uspjeha. Ne trošiti novac na ovo.
👑
Igra je dobra, ali bi joj se više svidjelo kada biste započeli s više od 100 dolara. Svaka nova razina u koju uđete otežava prolazak kroz određene razine igre, posebno kada uđete dalje u igru.
Započeo sam uživao u igri, bila je dovoljno izazovna pa me je zainteresirala, ali 2 stvari koje bi ovu igru učinile 5* imo, 1. Novčići koje zaradite od neprijatelja trebali bi se povećavati s razinom koju igrate i težinom neprijatelja. 2. Trebali biste imati mogućnost nadogradnje kako bi tornjevi bili jeftiniji za nadogradnju u igrici. Napravi ovo, a ja ću to promijeniti u 5*
Dobra ležerna TD igra. Bez reklama. Nažalost, tornjevi uopće nisu uravnoteženi. Minobacač je potpuno nadjačan u usporedbi s ostalima, pogotovo jer se sve razine razvijaju u vrlo velike, spore tenkove. Uz pažljivo postavljanje nekoliko usporavajućih tornjeva i možete završiti svaku razinu s lakoćom. Preporučio bih uključivanje više svjetlosnih jedinica u naprednije valove kako bi se uravnotežila igra.
Vrh
Perang Taktis: Tower Pertahanan Strategi ktdq
Sjajna strateška igra za ono što jest. Bilo bi puno bolje kada bi se dala opcija za "beskrajnu" vrstu igre. Razine su prekratke s premalo novca za zaradu da biste stvarno dobili priliku da se duboko zabavite s njima. Inače, igra je vrlo zadovoljavajuća.
Potrebno je napraviti puno ažuriranja, na primjer, svaki toranj se može omogućiti ručno upravljanje.
Neke razine su preteške. Isprobao sam mnoge različite mogućnosti više od 15 puta na jednoj razini i bez obzira na sve, dobio sam isti rezultat. Potrošen novac za novčiće da ga pokušam proći i to je uzaludno
Zabavna igra dok ne prođete na pola razine i ne prestane vam dopuštati odlaganje stvari ili korištenje posebnih ponuda
Pobijedio sam sve razine, trenutno samo završavam dobivanje zlatnih početaka na svim od njih, i imam sve nadogradnje. Igra je zabavna, ali kada sve završite, nema vrijednosti replay l, ništa me ne tjera da se vratim po još. Mislim da bi dodavanje novih tornjeva, staza i nadogradnji moglo biti lijep način da stvari ostane svježe. Novi toranj bi mogao biti brod na primjer, ali siguran sam da dev već ima planove za ovu igru i uzbuđen sam vidjeti kamo sve ide.
Dobra igra, nažalost ima samo 20 razina. Zadržati ga u slučaju da dodaju više s ažuriranjem. Imaju 3 izbora oružja i 2 izbora obrane. Dakle, postoji mnogo opcija za nove razine umjesto standardnog maksimalnog oružja protiv super tenkova. Pomiješajte, dečki, budite kreativni. Ažuriraj, ponovno preuzeo ovo i ništa se nije promijenilo u godinu dana.. igrat ću da vidim mogu li se sjetiti svojih prošlih strategija. Inače razočaravajuće, nema novih karata nakon godinu dana.
Zabavno je ali preteško.
Dobra igra, ali je vrlo teško dovršiti, platio sam da sve izvučem na maksimum i gotovo je nemoguće prijeći razinu 5. Potrebno je nerfiranje ili se cijena po ubojstvu mora povećati. Nešto treba učiniti!
Igra je dobra, ali: -Razine postaju dosadne nakon razine 10 -Nivoi su prelagani, loš dizajn težine -Razine su previše spore (ubrzavanje nije dovoljno) -Samo 20 razina -Vrlo malo nadogradnji
Tactical War: turn de aparare joc Strategie hyc
Guerra táctica: Defensa de la torre Estrategia xov
Max out nadogradnje onda igra jednostavno postaje glupa. Ako namjeravate baciti nemoguću količinu neprijatelja, barem stavite više od tri jadna ofenzivna oružja, mitraljez stvarno učinkovit samo na pješadiji, topovski način usporavanja, snajperist toliko spor da bi možda htio promijeniti svoju poštansku adresu kako bi njegovo umirovljenje došlo do mu.