Post by veophotgtisito on Feb 23, 2022 18:25:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Glass ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Glass IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλές αντοχές ▞▞▞
▞▞▞ Happy Glass 2022 version ▞▞▞
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό!!! Μερικές φορές, αν χρειάζεστε βοήθεια για οτιδήποτε, σας δίνει μια υπόδειξη, αλλά πριν σας δώσει την υπόδειξη, πρέπει να παρακολουθήσετε μια σύντομη διαφήμιση. Λατρεύω το Happy Glass!!!😃
Πραγματικά απολαμβάνω αυτά τα παιχνίδια πολύ περισσότερο από όλα τα άλλα που έχω παίξει. Πραγματικά με κάνει να σκέφτομαι και δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω lol. Πάντα λέω μόνο ένα ακόμα, συνήθως περίπου δέκα επίπεδα αργότερα. Το λατρεύω.
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και προκλητικό. Δεν με πειράζουν οι συνεχείς διαφημίσεις γιατί είναι ένα δωρεάν παιχνίδι. Αυτό που με πειράζει, ωστόσο, είναι ότι το παιχνίδι αποθηκεύει ένα στιγμιότυπο οθόνης κάθε επιπέδου στο τηλέφωνό σας. Τώρα έχω αποθηκευμένα πάνω από 300 αρχεία που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να διαγράψω χωρίς να χάσω την πρόοδο.
Είναι μια ωραία ιδέα. Σε κάνει να σκεφτείς και έχει απλοϊκό σχεδιασμό. Ωστόσο, οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές. Δεν σας αρέσει που για να κερδίσετε 3 αστέρια μπορείτε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση, αλλά αν επιλέξετε να μην το κάνετε, θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε μια διαφήμιση. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να απενεργοποιήσω και τη μουσική.
♥️ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ! ♥️ Πριν από περίπου ένα χρόνο, κατέβασα αυτό το παιχνίδι και το έπαιξα μέχρι το τέλος. Μου άρεσε τόσο πολύ που το κατέβασα ξανά. Προκλητική....Διασκέδαση & Ικανοποίηση! Έχει πολλές παράπλευρες προκλήσεις. «Γυρίστε το ποτήρι».... «Μην χυθεί» και «Ακριβής ποσότητα». Διαφορετικές γυάλινες όψεις και επιλογές χρωμάτων μολυβιού. (Κερδίστε ή αγοράστε) Μια καλή πρόκληση... αλλά όχι τόσο προκλητική ώστε να καταλήξετε να κολλήσετε σε ένα επίπεδο.... Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι!
ωραιο. παιχνίδι
Πάρα πολλές διαφημίσεις, στο επίπεδο 11, είχα 5 διαφημιστικά βίντεο, ένα ανά λεπτό. Εάν η κακή σύνδεση WiFi στο Διαδίκτυο δεν μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι, διακόπτεται με μαύρη οθόνη και δεν μπορεί να συλλέξει μάρκες. Ωραία σύσταση για νηπιαγωγούς και ίσως για παιδιά της πρώτης δημοτικού.
Υπέροχος
Χάλια απλά τέλειο
OMG Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό!!!!!!!!!! είναι αστείο να. κάπως με κάνει να γελάω όταν μπλέκομαι και βλέπω πράγματα να συμβαίνουν. Πολύ ρεαλιστικό με τα απλά γραφικά. Θα του έδινα βαθμολογία 10 αστέρων αν ήταν επιλογή
Το ίδιο το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά είναι βαθιά ενσωματωμένο με διαφημίσεις. Πλήρωσα ακόμη και περίπου 12 $ για την έκδοση "χωρίς διαφημίσεις", επειδή το απολαμβάνει το παιδί μου και η εφαρμογή εξακολουθεί να βρίσκει διαφορετικούς τρόπους για να προσφέρει διαφημίσεις στα παιδιά μου. Δεν είμαι χαρούμενος που δεν μπορώ να το αποκτήσω εντελώς δωρεάν, ακόμη και αφού πληρώσω μια σημαντική χρέωση.
Είναι ένα ωραίο και έξυπνο παιχνίδι ΑΛΛΑ υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Παίζετε ένα επίπεδο 20 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια, πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να λάβετε την τιμή σας. Στη συνέχεια, πρέπει να παρακολουθήσετε ΑΛΛΗ διαφήμιση για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Συνολικά: 1/3 χρόνος αναπαραγωγής, 2/3 χρόνος παρακολούθησης διαφημίσεων.
Solar Squad: Space Attack Аркади hjo
Εντάξει μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ ενοχλητικό παιχνίδι κάθε φορά που πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο ή παίρνετε ένα βραβείο, υπάρχει μια διαφήμιση και δεν είναι μια σύντομη διαφήμιση με δυνατότητα παράβλεψης, αλλά μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων. Η λύση μου είναι κάθε φορά που παίζετε να απενεργοποιείτε το wifi για να μην έχετε διαφημίσεις. Αλλά εκτός από αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι για να παίξετε όταν βαριέστε. Και όπως είπα δεν χρειάζεστε wifi για να παίξετε
Οκει
Αρκετά καλό θα ελεγα, αλλα λογο βαρετο και παρα πολλες διαφημισεις
Happy Glass Hjernegymnastik cql
Έχω κάνει όλα τα επίπεδα (400, νομίζω) και κυρίως τα απόλαυσα. Το λέω κυρίως επειδή υπήρχαν πάρα πολλά επίπεδα όπου η φυσική ήταν αδιάφορη - το νερό στεκόταν κάθετα όταν δεν έπρεπε ή δεν κυλούσε μέσα από ένα μεγάλο κενό. Έφτασε στο σημείο που, αφού τελείωσα, απεγκατέστησα το πρόγραμμα για να μην μπω στον πειρασμό να κάνω περισσότερα επίπεδα όταν κυκλοφορήσουν. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Μόλις τελείωσα ένα επίπεδο με λιγότερα από 3 αστέρια, δεν έκανα ποτέ κλικ σε ό,τι προσφέρθηκε και υποθέτω ότι σας έκανε να παρακολουθήσετε περισσότερες διαφημίσεις - έκανα κλικ στο Παράλειψη και στη συνέχεια προσπαθούσα ξανά.Αφού εκνευρίστηκα με διαφημίσεις που, μετά από X'ed, θα σε πήγαιναν ούτως ή άλλως στο Google Play, συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να κλείσω το παιχνίδι και να το ανοίξω ξανά χωρίς να βλέπω τις διαφημίσεις πιο γρήγορα από το να υπομένω την ίδια διαφήμιση ξανά και ξανά. Διασκεδαστικό παιχνίδι μολυσμένο από διαφημίσεις.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, και το απόλαυσα πραγματικά, οπότε πιστεύω ότι θα πρέπει να λάβει υψηλότερη βαθμολογία. Όμως, όλα κυλούσαν ομαλά, τίποτα δεν ήταν λάθος, μέχρι που έφτασα περίπου στο επίπεδο 90 και το παιχνίδι δεν σταματούσε να χτυπάει. Λοιπόν, δίνω σε αυτό το παιχνίδι το 3/5, ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι, αλλά οι προγραμματιστές πρέπει να διορθώσουν αυτά τα σφάλματα και τα σφάλματα.
Happy Glass Головоломки ouow
Νεάλαεγο. Τοεχο. Τερματυση
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και χαριτωμένο, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις που καθιστούν το παιχνίδι άχρηστο. Υπάρχει μια διαφήμιση που δεν μπορεί να παραβλεφθεί μετά από κάθε επίπεδο. Υπάρχουν συνεχώς διαφημίσεις στο κάτω μέρος της οθόνης. Παρακολουθείτε διαφημίσεις για να αποκτήσετε περισσότερα αστέρια και νομίσματα. Είναι εντελώς εξοργιστικό.
μπράβο στους προγραμματιστές. απλή ιδέα, αλλά ορισμένα επίπεδα μπορεί να είναι πολύ προκλητικά. φαίνεται αδύνατο για 10 ή 15 λεπτά και μετά χτυπάει θέλετε να κάνετε... btw δοκιμάστε χωρίς συμβουλές και 90% ή καλύτερα 3 ξεκινήματα και κανένα 1 αστέρι. πολύ πολύ εθιστικό για το μυαλό που λύνει παζλ.
Παρα πολλές διαφημίσεις και πολλές φορές χάνεται ο χειρισμός,κρίμα γιατί είναι διασκεδαστικό παιχνίδι
Σίγουρα ένα συγκλονιστικό και φοβερό παιχνίδι. Στην αρχή είναι εύκολο και μετά, καθώς μπαίνεις σε υψηλότερα επίπεδα, αναγκάζεσαι να σκέφτεσαι έξω από το κουτί, ούτως ή άλλως. Είναι βασικά ένα δίδυμο ένα είδος πράγματος. Εκπαιδεύετε τον εγκέφαλό σας αλλά ταυτόχρονα διασκεδάζετε. Λοιπόν ...είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον όμως.
Έχει πολλές διαφημίσεις ΕΛΕΟΣ😬
Happy Glass Łamigłówki ket
Δεν. ειπαρχη. λόγος. να. το. κατεβάσετε. είναι. χαλιά. δεν. είναι. ωπος. φενετε!!!!!
Υπάρχει μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο και όταν κάνετε επανεκκίνηση ενός επιπέδου. Δεν υπάρχει επιλογή να αγοράσετε χωρίς διαφημίσεις, το μόνο που έχουν είναι μια εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, αλλά είναι ακριβό
σούπερ ντο υπέρ μαρσειγ πολι
Το Happy Glass είναι αρκετά εθιστικό και σίγουρα περνάει το χρόνο, αλλά υπάρχει, όπως τα περισσότερα παιχνίδια, πολλές προσθήκες. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου! Το ξέρω, αλλά έλα! Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό. Μετά από λίγο, τα επίπεδα γίνονται βαρετά και οι προσφορές συνεχίζουν να έρχονται. Τι εννοώ με τις προσφορές είναι ΜΟΝΟ 6,99 LIMITED KING GLASS AND PEN! ΗΤΑΝ 11.50! Πρέπει να αστειεύεσαι. Το συνιστώ αν πηγαίνετε σε κάποιο μέρος που ίσως δεν έχει Wi-Fi, αλλά εκτός από αυτό, αυτό το παιχνίδι είναι ένα όχι για μένα. Συγνώμη!
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, γιατί είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό και προκλητικό. Αν και είναι διασκεδαστικό, υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Αντέχω να δω μερικές διαφημίσεις και δεν με πειράζει, αλλά αυτό που δεν αντέχω είναι να δω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων πριν παίξω ένα επίπεδο και μετά να παρακολουθήσω άλλη διαφήμιση 30 δευτερολέπτων αφού τελειώσω το ίδιο επίπεδο , και μετά αυτό επαναλαμβάνεται για κάθε. μονόκλινο. επίπεδο. Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι πια διασκεδαστικό..
Είναι ένα προκλητικό παιχνίδι, μέχρι στιγμής εθιστικό. Μόνο κάτω πτώση είναι ότι δεν φαίνεται να έχει πολλά επίπεδα. Αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Το εγκατέστησα πριν από λίγα λεπτά και ήδη στο επίπεδο 36.
Μακάρι το παιχνίδι να ήταν πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό από ένα παζλ. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα mini-games μέσα στο ίδιο το παιχνίδι. Απλώς έπαιξα μερικά επίπεδα, ίσως τρία ή τέσσερα, και το βρήκα ήδη βαρετό. Το έχω ήδη απεγκαταστήσει. Love Balls, ένα άλλο παιχνίδι παζλ παρόμοιο με αυτό το παιχνίδι. Βρήκα αυτό το παιχνίδι τόσο ενδιαφέρον που ανέβηκα στο επίπεδο 124 ή κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι πολύ καλά). Κλείνοντας, εύχομαι το παιχνίδι να μην ήταν βαρετό. Ελπίζω ότι αυτή η κριτική ήταν χρήσιμη.
Δοκίμασα αυτήν τη δωρεάν έκδοση και οι προκλήσεις είναι διασκεδαστικές, αλλά οι διαφημίσεις είναι τόσο αποκρουστικές, κάθε φρικτό πάτημα κουμπιού, που έπρεπε να απεγκαταστήσω. Δεν μπορεί με καλή συνείδηση να πληρώσει έναν προγραμματιστή που ασχολείται με αυτήν την πρακτική.
Εμένα έχει κολλήσει στο 21 και είναι πολύ σπαστικό
Απλό βρώμικο. Είμαι εντάξει με τις διαφημίσεις που εμφανίζονται εδώ και εκεί, αλλά όταν αναγκάζομαι να παρακολουθήσω ένα βίντεο για να λάβω τα 3 αστέρια που έχω ήδη κερδίσει για ένα επίπεδο. άμεση απεγκατάσταση. Αυτή η πρακτική δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή από κανέναν. Είναι κρίμα, γιατί το ίδιο το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό, αλλά δεν θα επαινέσω δημόσια ένα παιχνίδι με μια τόσο ανόητη επιχειρηματική πρακτική.
Γονείς, προσοχή! Και τα παιδιά δεν κατεβάζουν! Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλές προσθήκες...Το 6χρονο παιδί μου έπαιζε το παιχνίδι όταν μου το δείχνει και μου λέει "Μαμά δεν μπορώ να το δω αυτό το πρόσθετο." Ήταν μια γυναίκα κινουμένων σχεδίων με τα εσώρουχα και το σουτιέν της που έκανε περίεργα πράγματα. Το διέγραψα αμέσως. Θα του έδινα 0 αστέρια αν γινόταν.
Το fortnite είναι καλύτερο όταν το παίζω το fortnite είναι καλύτερο
Κοιτάξτε...δεν με αφήνει το κατεβάζω για κάποιον λόγο και βάζει πολλές διαφημίσεις.Το έχω κατεβάσει και σε μια άλλη συσκευή,είναι ωραίο αλλά γίνεται αυτό που είπα... Διστιχως...
Ωραίο παιχνίδι. Εύκολο να παίξεις και να καταλάβεις. Υπάρχει μια μικρή επιλογή ποικιλίας σε φλιτζάνια που μπορείτε επίσης να έχετε. Που είναι ωραίο. Το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι πώς ξαφνικά διέγραψε όλα τα δεδομένα μου ενώ ήμουν στη μέση του παιχνιδιού. Με έκανε να ξεκινήσω εντελώς φρέσκια. Ετοιμαστείτε λοιπόν να χάσετε πιθανώς όλη τη σκληρή δουλειά σας.
Στην πραγματικότητα άρεσε πολύ το παιχνίδι και η ιδέα. Είχε εξαιρετική φυσική και τα πάντα. Αυτό που δεν αντέχω είναι όλες οι διαφημίσεις. Ολα τους. Δεν μπορώ να μπω σε αυτό το παιχνίδι γιατί πρέπει να δω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων μετά από κάθε επίπεδο. Έχω τελειώσει με τόσες πολλές διαφημίσεις. Κρίμα γιατί θα είχα παίξει πολύ αυτό το παιχνίδι.
αρκετά καλά άλλα δε θα το θελα τόσο εύκολο και τα γραφικά απλά καλά!
Πάρα πολλές διαφημίσεις ακριβώς εκεί που υποτίθεται ότι σχεδιάζετε, μερικές φορές δεν βλέπετε καν ολόκληρο το ποτήρι
Waaaaay ToOoOOOo MuuuUuch ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!! Δεν μπορώ καν να διασκεδάσω.. Κάθε γύρος είναι μια διαφήμιση και οι περισσότερες διαφημίσεις έχουν διάρκεια 30 δευτερολέπτων.. Οι διαφημίσεις ήταν τόσο εκνευριστικές... Είναι σαν ένα έντονο μποτιλιάρισμα διαφημίσεων σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Σαν Φρανσίσκο.. Επίσης το παιχνίδι δεν είναι ακόμα κι αυτό διασκεδαστικό ή προκλητικό... είναι σαν να έφτιαξε η εταιρεία αυτό το παιχνίδι ειδικά για διαφημίσεις = ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ... Τέτοια ασέβεια προς τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών!!!! Έσβησε το παιχνίδι σε λιγότερο από 10 λεπτά...
λιγο βαρετη απο καποιο σημειο και μετα και δυσκολευει κατα τα αλλα καληη
δεν ειναι τοσο καλο😑
Δεν μπορώ να δω πού σχεδιάζετε τις γραμμές με το δάχτυλό σας και είναι χάλια αν αυτό ήταν το καλύτερο, θα μου άρεσε πραγματικά αυτό το παιχνίδι ακόμα και με τις διαφημίσεις των 7.000 $
Κάθε τρία λεπτά με πετάει έξω και κολλάει για αυτόν τον λόγο από την προσωπική μου εμπειρία σας προτείνει να μην την κατεβάσετε αλλά μπορεί και να είστε τυχερή και να μην σας κολλάει
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι!!! Δεν μου δημιουργεί ποτέ κανένα πρόβλημα. Δεν παίζει ποτέ διαφημίσεις για μένα όταν κάνω κλικ στο "ΔΩΡΕΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ". Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο!!!! Παρακαλώ κάντε περισσότερα!!!!!!!! 👏🤗😁😀
Τα επίπεδα είναι επαναλαμβανόμενα, ήταν η ίδια απάντηση για μερικά επίπεδα, και μετά ήταν μια άλλη απάντηση, έφτασα στο επίπεδο 33 χωρίς πολύ δύσκολο, αν θέλετε ένα απλό παιχνίδι για να χάσετε λίγο χρόνο, νομίζετε ότι θα αρκεί, ο κινητήρας είναι αρκετά καλός, απλά έχω λίγο πρόβλημα με τη σχεδίαση του επιπέδου, κυρίως υπάρχει δυσκολία
εθιστικό, διασκεδαστικό, αλλά απογοητευτικό λόγω των διαφημίσεων. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για να αφαιρέσω διαφημίσεις. Διορθώσετε. Σας παρακαλούμε. ΔΕΝ χρειάζονται ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του παιχνιδιού! Δεν με πειράζει να επιλέγω να παρακολουθώ διαφημίσεις για προνόμια, αλλά αυτό είναι συντριπτικό!
Happy Glass Hjernetrim vfy
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας και να φτιάξετε μελάνι και μετά αφήστε να φύγει και το νερό θα πέσει κάτω, πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε το μελάνι ώστε να κοιτάξει προς το φλιτζάνι και να βαθμολογήσετε τα Πέντε Αστέρια για εμάς και να έχετε ένα καλημέρα παίζοντας φροντίστε να μου πείτε στα σχόλια της βαθμολογίας αν υπάρχει κάτι που μου λείπει στο παιχνίδι και μην ξεχάσετε να βαθμολογήσετε
Πολύ διασκεδαστικό! Σε προκαλεί και είναι πολύ διασκεδαστικό. Τα μίνι παιχνίδια (προκλήσεις) είναι επίσης διασκεδαστικά. Καλό gameplay και γραφικά. Οι έλεγχοι είναι υπέροχοι. Με διασκεδάζει για ώρες!